Καλωσορίσατε στη Αγορά της VSHOME

Η www.vshome.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, στο οποίο μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων της ελληνικής και της διεθνούς αγοράς σε κουρτίνες, λευκά είδη, έπιπλα, πίνακες, φωτιστικά και άλλα είδη για τον χώρο σας.

Αυτή η τοποθεσία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους αγοραστές τη δυνατότητα να αναζητήσουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και είναι διαθέσιμα για αποστολή στον χώρο τους.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους αγοραστές μια εύχρηστη τοποθεσία, μέσα από την οποία θα μπορούν να αναζητούν, να συγκρίνουν και να αγοράζουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν σε καλύτερη τιμή από ότι θα τα αγόραζαν από ένα κατάστημα.

Για να ξεκινήσετε, ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα:

• Βήμα 1:Εγγραφή
Η εγγραφή στην vshome.gr είναι δωρεάν και θα σας πάρει 2 μόνο λεπτά! Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ. Για την εγγραφή σας θα σας ζητήσουμε το όνομά σας, το e-mail σας, την διεύθυνσή σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Αν είστε είδη μέλος, πατήστε εδώ.

• Βήμα 2: Αναζήτηση
Μπορείτε να εισάγετε το είδος που σας ενδιαφέρει στο πλαίσιο αναζήτησης στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας
Ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στις κατηγορίες των προϊόντων που είναι αριστερά στην ιστοσελίδα πατώντας στην κατηγορία και υποκατηγορία που σας ενδιαφέρει. Μπαίνοντας στην κάθε υποκατηγορία του προϊόντος που σας ενδιαφέρει μπορείτε να περιορίσετε τα αποτελέσματα επιλέγοντας το που σας ενδιαφέρει (π.χ. μάρκα ή μέγεθος)

• Βήμα3: Κάντε την παραγγελία σας
Αφού βρήκατε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε να τα επιλέξετε και να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, επιλέγοντας τον τρόπο αποστολής και τον τρόπο πληρωμής:
Με αντικαταβολή
Με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
Μέσω Paypal
Μέσω της πιστωτικής σας κάρτας Ακολουθήστε τις οδηγίες που σας παρέχονται από την φόρμα μας και κάντε την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Τελειώσατε!!!
Χωρίς να χάσετε χρόνο και χρήμα παραγγείλατε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και θα το έχετε στον χώρο σας!