Η ΒΛΑΣΙΑΔΗ-ΣΑΒΟΥΙΔΑΚΗ HOME (VS HOME) ιδρύθηκε το 2000 στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης και δραστηροποιήτε στον χώρο των Λευκών Ειδών, Κουρτινών, Κουρτινόξυλων, Πινάκων, Φωτιστικών και Επίπλων.

Μέσω του καταστήματος λιανικής πώλησης,της βιοτεχνίας, και τις αποθήκες μας στην Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου Κρήτης εξυπηρετούμε τους πελάτες λιανικής, τους πελάτες χονδρικής, επιχειρήσεις και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Με την συνεχής παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς και ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας από εκθέσεις που επισκεπτόμαστε και εταιρίες που συνεργαζόμαστε σε όλο τον κόσμο έχουμε καταφέρει να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Τώρα, στην σύγχρονη εποχή η VS HOME σας Καλωσορίζει στον διαδικτυακό της χώρο και σας καλεί να ξεναγηθήτε στον κόσμο της Κουρτίνας και των Λευκών Ειδών και να δείτε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν από τον χώρο σας κερδίζοντας Χρόνο και Χρήμα!

Σερφάροντας στις σελίδες μας θα βρείτε θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απο τα νέα μας προιόντα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές τα οποία θα μπορείτε να παραγγείλετε και να τα παραλάβετε στο σπίτι σας.

Με τιμή,
Βλασιάδη-Σαβουιδάκη Μαρία